text-decoration: none; .top_fondo { line-height: 15px; background-position: left top; text-decoration: none; background-position: left center; Forpsi.com line-height: 13px; body { a:hover { font-weight: normal; } .bottom_fondo { } } font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; background-image: url(/forpsi-errors/images/bottom_fondo.gif); .avvertenza { background-repeat: repeat-x;
 
a:link { color:black; .sfondo_laterale { text-decoration: none;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
background-position: left top; margin-left: 0px; margin-right: 0px; color: #4161a1; margin-top: 0px; line-height:20px; } background-repeat: repeat-x; background-image: url(/forpsi-errors/images/fondo_testo.gif); background-color: #FFFFFF; a:visited { This domain runs on FORPSI servers background-color: #FEFEFE; --> color: #FF0000; background-image: url(/forpsi-errors/images/top_fondo.gif); } color: #000000; font-size: 12px; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
} You don't have permission to access the requested object. color: #4161a1;

403 Forbidden

text-decoration: none; } .txt { width: 275px; font-weight: bold;
Forpsi  
padding-top:10px; background-position: left top; } } font-size:12px; It is either read-protected or not readable by the server. height: 228px;  
Morrison Seifert Murphy - Berkshire Residence in Dallas, Texas PDF Print Email
Houses
Tuesday, 10 February 2009 02:29

Berkshire _002.jpg  









This site is in a traditional single-family neighborhood with large mature trees in front and a busy thoroughfare in the rear. These opportunities and limitations became the genesis of the design of the house.



The plan of the house is a U-shape that turns its back toward the noisy thoroughfare and opens to a courtyard that is shaded by the existing canopy of trees. The mass of the house shields and protects the courtyard from traffic noise beyond. The courtyard is the soul of the house with most of the rooms on the ground level opening directly onto it.


Last Updated on Tuesday, 10 February 2009 03:12
Read more...
 
Morrison Seifert Murphy - Vanguard Way in Dallas PDF Print Email
Houses
Thursday, 11 December 2008 02:33

V07.jpg















This was the first house completed in new Dallas neighborhood devoted entirely to Modernism. As our clients were the first they were able to select a premier albeit irregularly-shaped site that overlooks a public park and waterway.

Guests enter from the street under a covered porch that leads to a double- height entry that is illuminated from above. The space compresses just before entering the next double-height volume of the living room. This space is adjoined by the dining space and kitchen.

Last Updated on Thursday, 11 December 2008 02:57
Read more...
 





© Copyright Cadtopia 2007-2010. All Rights Reserved.