Suppose Design Office - House in Moriyama, Japan PDF Print Email
Houses
Tuesday, 05 January 2010 08:57

Suppose_moriyama_01






The project is a great example of space optimization. It proves that the quality of space doesn’t need to suffer through confinement. Squeezed in a small and narrow site, space and natural light becomes precious resources, what the architect describes as ‘Architectural Values’.



The vertical circulation doubles up as a living area. Natural light is collected through skylights and carefully channeled vertically to illuminate the different spaces. Narrow areas around the edges of the houses are utilized for landscape and help to compensate for the lack of exposure to external view.

 

Last Updated on Tuesday, 23 March 2010 08:16
Read more...
 


Follow us on Twitter




© Copyright Cadtopia 2007-2010. All Rights Reserved.